Scrum@School op YouTube

Met Scrum naar Eco-marathon
Technasium leerlingen van Ubbo Emmius Stadskanaal gebruiken Scrum om zich voor te bereiden op de Shell Eco-Marathon in Londen. Joyce Tunnissen vertelt hoe ze dat doen en wat ze eraan hebben.
Scrum op havoTop Burgum
Tijdens een onverwacht inspectiebezoek in Burgum legden leerlingen aan inspecteur Anne Bergsma uit hoe ze werken met Scrum en wat dat oplevert. Op zijn verzoek doen ze dat samen met hun docent ook op video. De onderwijsinspectie voegde dit filmpje als best practice bij hun jaarverslag 2017.
RTL filmt Scrum@school op Nieuwe Havo
De Nieuwe Havo Amsterdam gebruikt Scrum@school in vaklessen en projecten. RTL filmde een impressie waarin wiskunde docent Hansje Brandsma en drie leerlingen vertellen over de opbrengsten van Scrum.
Scrum Explanimation
Hessel Hemstra en Rick Wetting (studenten mediavormgeving) laten de opbrengsten van Scrum@school zien in een humoristische flat art animatie.
Scrum redt de wereld (animatie)
Jesse van der Pal en Rick de Roode (studenten mediavormgeving) tekenden zichzelf en hun docenten in een humoristische animatie over de opbrengsten van Scrum@school.
Scrum zetten en haka's
Deelnemers aan de tweede landelijke conferentie over Scrum in het onderwijs zetten een echte Scrum en laten hun Haka's zien.
Scrum@school meer dan een kunstje
Docenten en studenten vertellen wat Scrum@school oplevert, zowel in de klas als in de schoolorganisatie.
The importance of Scrum for education
In dit filmpje vertellen Jeff Sutherland en Joe Justice wat zij het belang vinden van Scrum voor het onderwijs. Jeff Sutherland is een van de grondleggers van Scrum, CEO van Scrum Inc. Hij is erg trots op de resultaten van Scrum in het Nederlandse onderwijs en vertelt daar graag over, onder meer in...