Scrum@School op YouTube

RTL filmde Scrum@school op de Nieuwe Havo
De Nieuwe Havo Amsterdam gebruikt Scrum@school in vaklessen en projecten. RTL filmde een impressie waarin wiskunde docent Hansje Brandsma en drie leerlingen vertellen over de opbrengsten van Scrum.
Scrum Explanimation
Hessel Hemstra en Rick Wetting (studenten mediavormgeving) laten de opbrengsten van Scrum@school zien in een humoristische flat art animatie.
Scrum redt de wereld (animatie)
Jesse van der Pal en Rick de Roode (studenten mediavormgeving) tekenden zichzelf en hun docenten in een humoristische animatie over de opbrengsten van Scrum@school.
Scrum zetten en haka's
Deelnemers aan de tweede landelijke conferentie over Scrum in het onderwijs zetten een echte Scrum en laten hun Haka's zien.
Scrum@school meer dan een kunstje
Docenten en studenten vertellen wat Scrum@school oplevert, zowel in de klas als in de schoolorganisatie.
The importance of Scrum for education
In dit filmpje vertellen Jeff Sutherland en Joe Justice wat zij het belang vinden van Scrum voor het onderwijs. Jeff Sutherland is een van de grondleggers van Scrum, CEO van Scrum Inc. Hij is erg trots op de resultaten van Scrum in het Nederlandse onderwijs en vertelt daar graag over, onder meer in...