PWS zonder stress ... met Scrum

Meer helderheid in het werkproces aan een PWS of Meesterproef? Minder aanjagen en controleren en toch leerlingen zonder stress hun deadlines laten halen? Met Scrum krijg je het voor elkaar. Docenten melden dat de resultaten vaak boven verwachting zijn.

In deze praktische cursus leren bovenbouwdocenten hoe zij hun leerlingen bij het maken van een Profielwerkstuk of Meesterproef kunnen laten werken met Scrum@school.

Start vrijdag 8 september 2017 10.00 uur, einde zaterdag 9 september 14.00 uur. Inclusief materialen, avondprogramma, overnachting en maaltijden. Conferentieoord in regio Amersfoort/Utrecht.

Programma en inschrijving zie flyer.

Voorinschrijving nieuwe SEMINARS

Benieuwd wat Scrum kan betekenen voor uw school? Tijdens een Seminar krijgt u daar een goed beeld van.

Anke Verhoeff (Comenius College): 'Prettige sfeer, goede informatie, duidelijk en inspirerend gebracht: mijn collega's en ik gingen enthousiast en voldaan naar huis. We hebben meteen gesproken over de mogelijkheden in onze school: in het team, met leerlingen.'

Scrum verovert de wereld en in Nederland ook de scholen. Als docententeam of MT kunt u Scrum@school for professionals inzetten om in minder tijd meer te realiseren. In klassen biedt Scrum@school een krachtige didactiek voor samenwerkend leren.

Dit najaar organiseren we nieuwe Seminars. Aan het programma wordt nog gewerkt. Maar vast een plaats reserveren is vanaf nu mogelijk. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld naam, school, functie en Utrecht of Groningen.

Groningen woensdag 11 oktober 2017 (middag)

Utrecht woensdag 11 oktober 2017 (middag)